O zi cu pictură și arhitectură

Azi la Oradea avem parte de 2 premiere: expoziția ‘Psihotic.Substitut’ semnată Andrei Ciurdărescu din galeria Laborator.Visual.Kontakt (str. Republicii nr. 47, peste drum de hotel Atrium) și prima ediție a serilor arhitecturale, cu tema ‘intervenții construite în cadru natural protejat’, în Stage Muzeu. Dar să le luăm pe rând.

Andrei Ciurdărescu propune un proiect pictural amplu ce reconfigurează ironic o lume artificială, cosmetizată, transformată, o lume proiectată de psihozele și obsesiile omului contemporan care ajunge să substituie naturalul. Lumea creată de Andrei Ciurdărescu este o fabulă contemporană în care regăsim cu ușurință substitute create să mențină iluzia că omul deține controlul:

Am fost zilele trecute la un preview pentru bloggeri. Și aveți mai sus 4 dintre lucrările care mi-au plăcut cel mai mult. Dar mai sunt multe altele și chiar și o lucrare surpriză – care va fi dezvelită la premieră. Expoziția va fi deschisă până pe 20 decembrie și e recomandat să sunați înainte să fiți siguri că e cineva acolo (aveți numărul aici). Deci, cine vine azi de la ora 19:00? 🙂

Tot de la 19:00, în Stage, serile ahitecturale din Oradea pornesc la drum cu o primă ediție despre problematica inserțiilor construite și amenajarea teritoriului din Munții Apuseni, zona Boga-Padiș-Glăvoi, un tărâm de poveste, greu incercat de intervențiile omului. Vor participa la dezbatere Alin Moș, directorul Administrației Parcului Național Apuseni și Bogdan Babici, unul din reprezentanții liniei întâi a arhitecturii românești, care ne va prezenta proiectele și realizările biroului TECON: Hotel Atra Doftana, Hotel Ski, Casă la munte.

Ce alegeți: pictură sau arhitectură? 🙂

яндекс директ москвавосстановить файлы с отформатированного дискаwihack mobile скачать бесплатногде быстро сделать кредитную картуcasino oyunlar? oynawedding anniversary caricature in nyсезоны в танзаниидам деньги в долг ишимтанзани¤ туры цены 2015как получить кредитку в дельта банкекилиманджаро туры ценаrussian into englishтарифы на тепломагазин посуды питерчугунные батареи отопления россияварианты дизайна маленькой ванной комнатыкаркасный дом казаньвсем болезням нетпродвижение сайтаcar covers noah vs evolutionуслуги строительных работGSM-камеракак дать объявление в интернет

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.