Sărbătorește orașul. Vizitează gratuit primul Muzeu Art Nouveau

Luni, 12 octombrie, poți să vizitezi gratuit primul Muzeu Art Nouveau, găzduit de Casa Darvas-La Roche, recent restaurată și deschisă publicului. Cadoul de ziua orașului Oradea, este o zi specială în care să faci o călătorie în timp și să descoperi povestea unei clădiri emblematice de pe malul Crișului Repede.

Programul de vizitare va fi între orele 10:00 și 18:00.
Accesul se va face din oră în oră, pentru câte maxim 20 persoane.

Vizitarea Muzeului Art Nouveau se va face în condiții de maximă siguranță: la intrarea în muzeu este măsurată temperatura, accesul permițându-se doar cu purtarea obligatorie a măștii de protecție, vizitatorilor li se oferă gratuit soluții de dezinfectare a mâinilor, peste încălțăminte se aplică o folie protectoare de plastic, traseul de vizitare este indicat cu săgeți indicatoare și a fost astfel gândit încât să nu existe încrucișări ale fluxului de vizitare etc.

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.