Ce facem în weekend?

Cum nu mai avem Toamna Orădeană să ne scoată din casă, să vedem ce alte variante avem.

Vineri avem boardgames în Moszkva Caffe, de la 20:00 (RSVP) și seara anilor ’80 în Stage (RSVP). Pentru seara anilor ’80 puteți câștiga o pizza și o bere, dacă postați în evenimentul de pe Facebook o melodie optzecistă care să strângă cele mai multe like-uri. Spor!

Sâmbătă avem Halloween party în Restaurantul Retro (RSVP), cu măști, costume, dovleci, sicrie, păianjeni, concursuri și body painting. Sunt curios cum va arăta restaurantul și dacă îți vine pofta de mâncare între atâția monștrii și fantome.

Duminică avem Schimb de Cărți de la 15:00 (RSVP) și 1000 de motive să te omor, varianta B, de la 19:00 (RSVP). Ambele se desfășoară în Stage, una după alta. Deci, probabil, duminică am să mă mut în Stage. Ne vedem pe acolo?

ключевые слова для сайтабаза паролей вконтакте онлайнвзлом страницы вконтакте бесплатно онлайнполучить быстрый займ с плохой кредитной историейcasino oyunu oyna bedavaинтернет продвижение брендаденьги в долг 1000000alteza travel companyпл¤жный отдых в маебизнес план кредитный брокериджтуризм сафари танзании отзывысделать pr компании юридическойкупить чугунные блинные сковородыминистр жкх украиныseo consultants san franciscoуправление репутацией организациистроительство домов под ключ в екатеринбургетаблетки от гельминтов для людейlingerie sexsysearch engine keyword positionосвобождение от физкультуры справкареклама услугикупить диски тормозные

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

2 thoughts on “Ce facem în weekend?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.