Earth Hour Oradea 2015

În acest an, pe data de 28.03.2015, la ora locală 20:30, în cele mai importante orașe din lume și implicit România, timp de 60 de minute, va fi oprit iluminatul publicitar și cel în scop turistic.

În acest interval de timp, în Parcul 1 Decembrie, Rotaract Club Oradea împreună cu Organizația Națională Cercetașii României – Centrul Local Oradea, vom organiza desfășurarea unor demonstrații artistice și culturale fără folosirea unor surse de energie precum: muzică live, dans, plasarea de lumânări, gulguțe și torțe.

afis

Proiectul Earth Hour constă nu doar în stingerea luminii pentru o ora, ci se referă la un adevărat angajament pentru schimbarea comportamentului și stilului de viață cu scopul de a reduce cât mai mult impactul asupra mediului înconjurător. Acest angajament este celebrat prin participarea alături de ceilalți locuitori ai planetei în cadrul manifestărilor Earth Hour. Totodată acest proiect poate fi unul din mijloacele prin care o comunitate sau un grup de oameni poate începe să îi inspire pe alții în a fi mai receptivi și sensibili la problemele de mediu cu care se confruntă lumea de azi.

Invităm orădenii să consume energie alergând, pedalând, plimbându-se sau prin alte activități.

Stinge și tu lumina alături de Rotaract Club Oradea și Organizația Națională Cercetașii României – Centrul Local Oradea, pe data de 28 Martie 2015, ora 20:30.

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.