Duminica în Stage

Duminică am avut o zi superbă în Stage. Un fel de ‘Duminica în familie‘, varianta de Oradea. O zi cu 3 evenimente consecutive și plină de oameni faini.

Distracția a început cu Schimb de Cărți, un eveniment simpatic organizat de Liliana și Ioana. Chiar dacă eu nu reușesc să mai citesc ceva ce nu e iluminat (dacă încerc, adorm după nici o pagină), apreciez că lumea citește. Indiferent de platforma pe care o face.

Am continuat cu o pizza bloggerilor și o bere bună. Probabil singura pizza dedicată bloggerilor din lume. Iar apoi am descoperit ‘1000 de motive ca să te omor‘ – o piesă de care nu cred că te poți plictisi. Eu o văd a 3-a oară și de fiecare dată au fost situații și replici noi. Dacă nu ați fost încă, vă foarte recomand să o faceți. Am pus câteva poze de la piesă pe Facebook.

Seara s-a încheiat cu Derby de România și alte două beri. La fel de bune. Și toate astea în același loc. Cu, în mare, cam aceeași oameni. Cum zice și Sebi la finalul piesei: ‘noi ne cam știm pe aici. Suntem ca o sectă.‘ 😀

Iar secta se va reuni Sâmbătă, de la ora 19, pentru piesa Gunoierul. Ne vedem?

медийно контекстная реклама googleпрограмма для накрутки подписчиков в инстаграме бесплатнобесплатный клавиатурный шпион с отправкой на почтубесплатная виртуальная кредитная картаmerit hotel casinoрекламная продукция видысезон отдыха в маеальфа банк кредитная карта увеличение лимиталучшие туры в маебанк михайловский кредит онлайнальфа банк оплата кредита картойenglish arabic translationэлитные аксессуары для ванных комнатпутевки ру болгариядизайн небольших ванных комнат фотояндекс директ москварадиаторы брэмсовременное лечение герпесакаркасно щитовые дома мастерכיסוימושביםלרכבhrкупить трактор твидеорегистратор недорогой и хорошиймагазины пуховиков

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.