Companiile bihorene învață marketing online la Oradea Business Days
Prin greșit, mă refer la site-uri antice atât ca design cât și ca funcționalitate (exemplu), profile de persoană pe Facebook în loc de pagini de brand (exemplu1, exemplu2, exemplu3), pagini de Facebook inactive (exemplu1, exemplu2) și concursuri de Like&Share fără obiective pe termen mediu sau lung (exemplu1, exemplul2).
Știu companii care învață și cresc promovarea online pe zi ce trece. Atât cu pagini de brand (exemplu1, exemplu2) cât și cu pagini secundare, nișate, administrate tot de ei (exemplu). Unii lucrează cu agenții, alții cu frelanceri. Dar învață constant și rezultatele se văd.
Marketing-ul online și social media ar trebui să pună accent pe client, să îi creeze experiențe plăcute, să îl ajute să interacționeze ușor cu compania. O pagină de Facebook poate fi un canal pentru a menține relația cu clienții sau pentru a-i fideliza. Ca să nu mai vorbim despre potențialul de generare de clienți noi prin ads, promoted posts sau offers. Variantele sunt multe:
Iar în acest sens, la Oradea Business Days vor fi câteva sesiuni axate fix pe marketing-ul online, vânzări în mediul online, tehnici de comunicare și fidelizarea clienților. Așa că recomand tutror patronilor, directorilor și managerilor din Oradea și din județul Bihor să participe la Business Days. Afacerea voastră va avea doar de câștigat. Iar dacă veți avea nevoie de ajutor la implementare, știu eu câteva persoane care vă pot ajuta. Dar despre asta povestim la Oradea Business Days. Înscrieți-vă aici!
Salut,
Ce zici, punem la categoria exemple de Asa nu, concursul cu like & share & comment & invite al organizatorilor? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=528360947215989&set=a.159640540754700.41313.156407641077990&type=1&theater
Sau la ei e voie? :P
Hehe. Concursurile Like&Share prind la public, deci nu e un exemplu de ‘așa nu’ dacă mai are și alte obiective decât cel imediat. Aici este și un lead generation printre ele. Deci pot să îl înțeleg. Când doar dai o pizza, fără nici un alt obiectiv pe termen mediu-lung, atunci e făcut degeaba. Și cheltuială în van. 🙂