Summer School 2022 la International School of Oradea

International School of Oradea organizează în perioada 27 iunie – 22 iulie 2022 o școală de vară pentru un număr de aproximativ 80 de copii.

Fiecare săptămână are o tematică în jurul căreia se vor desfășura toate activitățile cu copiii. Prima săptămână este despre viețuitoarele de pe pământ – Under the stars. A doua săptămână este despre viețuitoarele din apă – Under the sea. În săptămâna a treia copiii călătoresc în jurul lumii – Around the world. Iar cea de-a patra săptămână scoate la iveală spiritul de competiție al copiilor prin Summer Olympics Week.

Anul trecut, în cadrul școlii de vară copiii au învățat sa cânte la ukulele, au fost la înot la Hotel Maxim, s-au cățărat, au mers cu poneii și multe alte activități distractive. Totul într-un mediu internațional și muticultural. Anul acesta este ocazia perfectă pentru a vă da seama dacă mediul internațional și curricula britanică se potrivesc copilului dumneavoastră. Întreg programul îl găsiți pe site-ul www.isor.ro/ro/scoala-de-vara.

Programul este de la 8:30 la 12:30 pentru copiii de la creșă (1-3 ani), iar pentru cei de la grădiniță (3-6 ani) și școala primară (6-8 ani și 8-11 ani) există două variante: 8:30-12:30 sau 8:30-16:00. Vă oferim două opțiuni de prețuri pentru oricare dintre pachetele de mai sus: 605 RON /săptămână pentru jumătate de zi și 825 RON/ săptămână pentru programul prelungit. Taxa acoperă toate lecțiile, excursiile și activitățile. Masa de prânz se achită separat și este în sumă de 26 RON/ zi. Puteți alege să vă înscrieți copilul fie pentru o săptămână, fie pentru mai multe. Dacă alegeți mai multe săptămâni, atunci am pregătit pentru dumneavoastră și o serie de reduceri – 5% pentru 2 săptămâni, 10% pentru 3 săptămâni sau 15% pentru 4 săptămâni.

International School of Oradea a fost înființată în anul 2017 prin colaborarea dintre Fundația Lumina – organizația care sprijină învățământul de peste 25 de ani și deține 11 școli în România și Primăria Municipiului Oradea. Este singura școală acreditată Cambridge și British School Overseas din Oradea, ceea ce înseamnă că elevii urmează programa școlară britanică, iar diplomele acestora sunt recunoscute ca și când ar fi studiat la orice școală din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord. În plus, școala noastră este autorizată de către Ministerul Educației, astfel că elevii beneficiază de dreptul de recunoaştere a diplomelor şi perioadelor de studii efectuate,
în aceleaşi condiţii ca şi elevii care au studiat în Marea Britanie.

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.