Dr. Tessa Dunlop ne promovează ţara în străinătate prin noua serie video `WHO IS ROMANIA`

Începând de astăzi, 9 noiembrie și difuzată săptămânal până pe 25 noiembrie, „Who is Romania” este o serie unică de filme destinate platformelor social-media, cu scopul de a promova România într-o manieră inovatoare și pentru a face cunoscute publicului internațional personalități românești cu destine remarcabile.

De la Ştefan cel Mare la Regina Maria şi de la Enescu la Brâncuşi, prezentatoarea britanică Dr. Tessa Dunlop va purta publicul străin într-o călătorie prin istoria României. Tessa este doctor în istorie și prezentatoare la BBC. A scris dar și prezintă această serie. Seria beneficiază de suportul Institutului Cultural Român şi de o serie de contribuţii constând în materiale de arhivă din partea unor instituţii precum Centrul Naţional al Cinematografiei sau MNIR.

Tessa Dunlop: „A fost o plăcere enormă pentru mine să prezint evenimente și personalități istorice ale unei țări care este atât de des înțeleasă greșit în Vest. Sper că aceste filmulețe vor oferi povestea și particularitățile unui popor remarcabil.”

Promo:

Episoadele vor fi lansate pe ICR London, primul episod urmând să apară azi. Enjoy!

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.