#to2011 în cifre
Despre bani nu vreau să insist. Evident pentru un festival e nevoie de bani și pentru un festival de calitate de și mai mulți bani. Niciodată nu voi crede că există ceva ‘iefin și bun‘. În caz că e cineva curios, am totuși o poză cu bugetul comparativ cu anii trecuți:

Pe site traficul cel mai mare a fost din Oradea, București, Arad, Cluj, Timișoara, Carei, Brașov, Satu Mare, Baia Mare și Deva. Au fost vizitatori și din Ungaria.
Pe Facebook au fost 356.655 de vizualizări. Numărul de fani a crescut cu o medie de 33 de persoane pe zi. În categoria evenimente, în care e inclusă pagina TO, din 9921 de fani activi Toamna Orădeană a avut 582 – adică 5.87% care plasează Toamna Orădeană pe primul loc la evenimente 100% românești înainte de TIFF și Peninsula. La capitolul interacțiuni s-au contabilizat în media 65 de interacțiuni pe zi. Și cum era de așteptat, cele mai apreciate și comentate postări au fost pozele.
Pe Twitter au fost 2010 mențiuni (819 tweeturi originale, și RT-uri) care au generat 750.000 de vizualizări. 1078 de tweet-uri au conținut link-uri și 116 au conținut poze.
În total, reach-ul a fost de peste 1.500.000 de vizualizări cu aproximativ 300.000 de vizitatori unici.
Acestea fiind spuse, se declară #to2011 un success!
Mulțumiri Casei de Cultură Oradea, sponsorilor (Ciuc, Golden Brau, Oradea Shopping City, Raiffeisen Bank, Vandana, Proges, Galassini, CG&GC), partenerilor (Trilulilu, MagicFM, Zile și Nopți, TVS, Utopium, DreamStudio, Kaus Media Group, Lactobar, Famous Place) și bloggerilor.
Împreună am pus Toamna Orădeană pe harta festivalurilor tari din România!!!
Pingback: #to2011 în cifre | Șmen.ro
A avut ceva succes. Am vazut destul de multe articole prin blogosfera despre TO.
Hehe. Am dat clasă ziarelor. 😀
Pingback: La final de Toamna Oradeana | Jurnal de Oradea
Pingback: Retrospectivă 2011 | Bogdan Pater