Refresh Oradea – cartierul Ioșia

Blogal Initiative și Pepsi ne provoacă să ne gândim la ce am schimba în oraș. Cum am vrea să dăm ‘refresh’ vieții urbane:
Cartierul Ioșia din Oradea este asaltat de valuri de putoare de la fermele de porci de la marginea orașului. A mai scris Lili și Bihoreanul despre asta, deci nu insist. Însă aș folosi cei 20.000 USD de la Pepsi ca să mut fermele astea la o distanță mai mare de oraș, să pot merge în vizită la bunici fără să mă țin de nas.

Tu la ce ai schimba? Înscrie-ți ideea în cadrul proiectului Pepsi Refresh, pe pagina de Facebook a Pepsi România. Adună cât mai multe voturi și poți primi 20.000 USD din partea Pepsi pentru a-ți pune ideea în practică.

Spor la ‘refresh‘-uit!!!

тендеры на продвижение сайтовkombohacker 4 ghost полная версиязайти в одноклассники через анонимайзер бесплатновзять кредитную карту ренессансcasino oyunu oyna bedavaтендеры наружная рекламатуризм килиманджаротур май 2015перелет москва занзибаркредит на бизнес с нуля альфа банкденьги в долг владикавказbirthday cartoonistкраби тайланд турпроценты по вкладам украинаfrench to englishварианты ремонта ванной комнаты фотобыстровозводимые дома самарапродвижение сайтов заказатьacheter les parfums erotiques a bon prixcar seat covers target australiaдайвинг пхукет обучениелучший автомобильный навигатор годаплатные движки интернет магазинов

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

3 thoughts on “Refresh Oradea – cartierul Ioșia

 • Tuesday, 18.10.2011, 18:16 at 18:16
  Permalink

  Hmm, nu cred ca iti ajung banii sa muti niste ferme in alta parte :) Eventual ai putea cumpara odorizante pentru vreo cativa ani si sa le agati pe stalpi :)
  Fara gluma acum, fain proiect! Astia de la Pepsi sunt super ca l-au adus si la noi!

  Reply
  • Tuesday, 18.10.2011, 19:40 at 19:40
   Permalink

   S-ar putea să nu ajungă banii. Nici pentru parcarea din Decebal nu ar ajunge. Dar ar putea fi partea de co-finanțare la un proiect la Primărie.

   Oricum, eu doar vreau să stârnesc creativitatea la oameni.

   Tu ce ai vrea să schimbi? 😀

   Reply
 • Wednesday, 19.10.2011, 14:11 at 14:11
  Permalink

  Hmmm, eu as schimba foarte multe lucruri in orasul meu. Din pacate bugetul nu imi permite sa ma intind prea mult. Eventual un strop de creativitate ar fi suficienta :) Mi-ar placea sa cumpar de toti banii biciclete ( vreo 100 tot iau) si sa le dau copiilor din orasul meu. Ori..as cumpara puieti de brad si i-as da asociatiilor de proprietari sa ii planteze in jurul blocurilor. :) Nu stiu..ceva care sa poata fi realizat si care sa ajute macar un pic.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.