Refresh Oradea – cartierul Decebal

Blogal Initiative și Pepsi ne provoacă să ne gândim la ce am schimba în oraș. Cum am vrea să dăm ‘refresh’ vieții urbane:
Ce aș schimba în cartier? Pentru oricine care a trecut măcar odată prin zonă răspunsul este evident – e nevoie de locuri de parcare. Se parchează total haotic, fiecare unde poate și cum poate. Pe trotuar, în fața porților, în colțuri de stradă, în curând se va parca peste alte mașini. Și asta datorită spațiului mic dintre blocuri. Singurul spațiu existent este ocupat de ceva ce se vrea a fi spațiu verde cu 5 copaci și puțină iarbă și 5 garaje. Uneori se chiar parchează printre copaci:
În acel spațiu s-ar putea face o parcare pe două nivele (subsol plus parter), iar spațiul verde poate fi păstrat la etajul 1. Eventual se pot pune și 2-3 băncuțe, câteva tufe de trandafiri și un stâlp de iluminat printre copaci. Ar putea fi un loc chiar romantic. Și să nu uităm un gard – să nu cadă nimeni de pe clădire.

Tu ce ai schimba în orașul tău? ‘Poate ai da un refresh grădinii din faţa blocului. Sau maşinilor părăsite. Poate ai colora altfel cutiile poştale din scara blocului, sau chiar tot blocul. Poate ai schimba ceva la cum îţi petreci timpul 24 din 24, sau la freza şi hainele prietenilor tăi, la cum te distrezi şi cluburile în care mergi. Sau ai crea pur şi simplu lucruri complet noi în lumea care te-nconjoară!‘ Înscrie-ți ideea în cadrul proiectului Pepsi Refresh, pe pagina de Facebook a Pepsi România. Adună cât mai multe voturi și poți primi 20.000 USD din partea Pepsi pentru a-ți pune ideea în practică.

Spor la ‘refresh‘-uit!!!

ссылки на вирусывзломать пользователя в одноклассникаханонимайзер вконтакте бесплатный хамелеонбыстрый займ в гомелеbedava casino oyunuанализ индексации сайтаaltezza climbing ltdнациональный парк килиманджарафриканское сафари диего началотур на майские жукивтб 24 кредит бизнес экспрессfrom german to englishпосуда опт питершри ланка в августе путевкиtranslate turkish to englishсоздание имиджа организациисип дома кировинфекционный коньюктивит лечениеоптимизация сайтаcar cover tentcar sun shade walmart canadaчто такое справка 086уcar cover 1966 mustang

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

2 thoughts on “Refresh Oradea – cartierul Decebal

  • Monday, 17.10.2011, 0:38 at 00:38
   Permalink

   Este intr-adevar SF. Adica va dura o vreme pana sa avem proiecte de genul asta in oras. Dar imi pare o solutie eficienta si fara o investitie colosala.
   Tu ce ai schimba? :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.