Podu’ la Toamna Oradeana

Orice “sinucidere” și orice abdicare e un pas spre un nou început. Trei destine, trei povești de viață, trei tipologii umane etern valabile își dau mâna, de fapt, pentru a o lua de la capăt. Cam așa sună descrierea piesei Podu’ – o comedie la care am râs cu lacrimi:
Podu’ cu Horatiu Malaele la Toamna Oradeana

Replici comice precum ‘Omul e ca oul, timpul e ca boul‘ sau ‘Toată lumea are dreptul să fie urât, dar tu exagerezi‘ au fost îmbinate cu sfaturi de viață precum ‘Omul cât trăiește… trage cu urechea‘. Am mai reținut ‘Uneori îmi pare rău că nu am murit mai demult – eram un clasic deja‘, ‘Vreau să iubesc cu T mare!‘, ‘Atâtea kilograme de femeie pentru doi ochi frumoși?‘ și concluzia lui Horațiu de la finalul piesei: ‘La cum merg lucrurile în țara asta, o să ne întâlnim cu toții pe poduri.

În orice caz, pe viitor vom avea scuză pentru orice – ‘Eu sunt Metrolog!’ 😛

Despre Podu’ au mai scris Cipri, Bogdanul, Sebi, Oltea și Ioana.

Eu vreau cu trenuuu’!!!

заказ раскрутки сайтакак взломать анкету в одноклассникахпрограмма взлома одноклассников скачатьприватбанк мурманск кредитная карта оформить онлайнbedava gazino video slot oyunlar?работа в продвижение бренда средствами prвиртуальная кредитная карта яндекспутевки май ютубкилиманджаро восхождение маршрутыденьги в долг в курске срочноденьги в долг под расписку петрозаводскпродвижение сайта россиятуры на гоа 2015туры в тайланд в 2015 годуинтерьер маленькой ванной комнаты с душевой кабинойполотенцесушители ценыбиметаллический радиатор отоплениясоздать сайт цена москвановый год в африкекак готовить плов соtanzania seasonsдиски колесныечем отличается паркетная доска от ламината

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

2 thoughts on “Podu’ la Toamna Oradeana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.