Oradea verde

Blogosfera a crescut mare iar asta se vede prin faptul că unii bloggeri au ajuns să fie invitați la emisiuni TV, sau sunt citați în știri drept surse iar mai nou au ajuns să premieze orașe. Mă refer la premiul blogosferei pentru Capitala Verde a României.  

Evident votul meu va merge către Oradea. Dar nu chiar așa subiectiv. Nu compar Oradea cu București sau mai știu eu ce alt oraș de pe la noi. Eu o compar cu Copenhaga sau Berna, orașe în care m-am plimbat relativ mult anii trecuți. Și nu stăm rău deloc: avem 25 de metri pătrați de spațiu verde pe cap de locuitor. Norma UE e de 26. Deci suntem în grafic.

Capitala Verde a României este un proiect derulat de Umbrela Verde (program al URBB – Tuborg România), în parteneriat cu Ministerul Mediului și Pădurilor. Au mai votat pentru Oradea Sebi, Cristi, Bogdan, Radu, Ciprian, Elena, Dan, Eliza, Dan, Andrei, Sebi, Alexandra, Ana, Ioana, Dan, Ioana și Cipri

Acum să vedem dacă ne și iese: Oradea – Capitală Verde!

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

4 thoughts on “Oradea verde

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.