Oradea – Capitala Verde a României 2012

‘Fraților, am învins!’ Oradea este Capitala Verde a României pe 2012. Și nu oricum, ci cu fast: am luat premiul pe categoria de locuitori (învingând Timișoara, Cluj-Napoca sau Brașov), am luat premiul blogosferei cu 41 de articole pentru Oradea (față de 20 pentru Brașov) și am luat premiul cel mare: titlul de Capitala Verde a României, 2012. Premiile au fost primite de către doamna vice-primar Rozalia Biro:
Ce am câștigat și ce înseamnă asta? ‘Oraşul câştigător al campaniei “Capitala Verde a României” va putea folosi acest titlu pe tot parcursul anului 2012. Acest oraş va avea prioritate pentru dezvoltarea tuturor acţiunilor ulterioare desfăşurate de United Romanian Breweries Bereprod S.R.L. cu sprijinul Ministerului Mediului și Pădurilor.’ În plus, Oradea va fi nominalizată la titlul de Capitala Verde a Europei în 2015. Iar asta înseamnă, pe lângă faptul că ne putem mândri cu acest titlu, că avem de lucru: trebuie început și finalizat parcul de pe dealul Ciuperca, trebuie făcut ceva cu ideea de parc de lângă Lotus, trebuie încurajat transportul în comun și așa mai departe.
Dar până una alta, eu zic că suntem pe drumul cel bun. 😀 Așa că vreau să felicit echipa de la Primărie care a făcut o treabă genială cu Oradea, organizatorii galei și în special Corinei (care m-a invitat la eveniment) și tuturor celor care au votat pentru Oradea. Mulțumim!

Capitala Verde a României este un proiect derulat de Umbrela Verde (program al URBB – Tuborg România), în parteneriat cu Ministerul Mediului și Pădurilor.

продвижение сайтов недороговк анонимайзер бесплатно без ограниченийкак взломать вай фай сетьвзять кредит кредитной картойmerit lefkosafor gig caricature nyкратер нгоронгоро танзани¤онлайн заявка на кредитную карту приватбанкаотдых в испании в маеотдых в тайланде май 2015кратер нгоронгоро танзани¤translation to arabicразработка приложения для андроидстраховой адвокатпродвижение сайта по регионупродвижение автомобильного сайтатаунхаусы в питере готовыепеилонефритles masturbateurs manuelsпродвижение сайтовcar cover lock instructionsвидеорегистратор в москве10 best binary options brokers

Author:

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

One Comment

  1. […] AICI. Bogdan Pater a fost singurul reprezentant al blogerilor orădeni ce s-a aflat la decernare. În articolul lui veţi vedea şi un filmuleţ făcut cu ocazia […]

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.