Optimism 2009

Am sperat ca si Festivalul Luminii este un proiect destul de optimist dar se pare ca nu am fost destui de veseli cat sa prindem gala Optimism2009. Iata in schimb cine a reusit, online live de la ora 14:

P.S.: Promitem ca in primavara sa venim cu o editie a 2-a mai mare si mai reusita decat cea de anul trecut.

Share/Save/Bookmark

??????????? ?????? ?????? ??????????? ???????? ?????????? ???? ?????????????? ?????? ???????????? ? ???? ??????casino oyunlar? oyna??????????? ????????????? ??????? ???????? ? ¤??????????? ? ???? ?? ?????? ??????????? ?? ??? 2015 ???? ??? ??????????????? ??¤ ??????????¤ ?? ?????????????????? ? ???? ???????????gig caricatures?????????? ??????? ??? ???? ???????? ????????????? ? ????????????? ??????????????? ??? ????????????????? ???????? ???? ???????????? ????????? ?????????????????????? ???????smartshell case for 17 macbook prohow to do white hat seo?????? ?????? ??? ?????? ??????????? ???? ??????car cover 34 ford

Author:

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.