Let’s Do It Romania!

Let’s Do It Romania! (LIDR) este un proiect in care sunt implicate deja 10 ONG-uri(printre care si Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei), 7 autoritati centrale si 7 publicatii.

Scopul proiectului este curatarea de deseuri a tarii intr-o singura zi dupa modelul Estoniei. Avand in vedere diferenta de suprafata care trebuie acoperita in plus probabil nu va fi o zi, dar daca se realizeaza scopul atunci actiunea este laudabila indiferent cat a durat.

Lucrurile au inceput sa se miste cu o campanie de promovare onlie. Astfel, detalii despre LDIR se pot afla de pe site, de pe twitter sau chiar poti adera la cauza LDIR pe facebook.

In aceasta parte a proiectului s-a implicat pana si Remus Cernea, fostul candidat la presedentia Romaniei:

Daca cei 8 ani de cercetasie m-au invatat ceva, atunci acel lucru este ca ceea ce este greu dureaza mult iar ceea ce este imposibil dureara putin mai mult. Asa ca asteptam planul de actiune si pana atunci sa motivam lumea sa se implice…

Let’s Do It Romania!!!

Share/Save/Bookmark

google продвижениескачать хакерские программы на андроидвзлом вебмани на деньгиденьги в долг на киви кошелекslot o pol deluxecaricature artist in new yorkальтеза туркредитная карта от альфа банка мои правилакак оформить кредитку приватбанкзаявление на получение кредита в банке образецвозьму деньги в долг тольяттиработа в продвижение бренда на рынокаксессуары для ванны и туалетаПредставительство интересов во всех предприятияхitalian translation to englishпроверка сайта на индексациюдеревянный дом сонкак лечить кистозно фиброзную мастопатиюканадские дома отзывыпродвижение сайтовтуры серенгети веснаЕгерьteXet TX-259

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.