KONY 2012

Online-ul are forță! Și-a arătat mușchii când a găsit un job pentru un om de pe străzi (Poveștiri din Online) sau când a oprit o lege (ACTA). Acum a venit momentul să o demonstreze definitiv – să oprească cel mai căutat criminal: Joseph Kony.
Deci ne vedem pe 20 Aprilie la lipit afișe? Le puteți lua de aici. Iar pe pagina de Facebook KONY2012 România găsiți variante de tricouri și tutoriale de cum să le faceți cât mai ieftin posibil.

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

2 thoughts on “KONY 2012

 • Saturday, 17.03.2012, 1:50 at 01:50
  Permalink

  Te provoc! Vino la Noua Republica – Bihor
  (detalii aici http://www.nouarepublica.ro/groups/noua-republica-bihor/)
  Daca ai curajul sa iti sustii opiniile si altfel decat in spatul virtual, vino sa vezi. Poate ca ti se potriveste. E o miscare care tocmai se construieste anevoios, pe competenta, onestitate si entuziasm si care are nevoie de oameni ca tine.
  OK, blogul tau e interesant si e bine ca exista, si cred ca multi te apreciaza, e un fel de curaj si atitudine, dar ce ar fi sa cobori in AGORA acum ?
  Ce ai realizat pana acum? Trafic? Cativa fideli cititori? Si daca ai afla ca poti cu adevarat sa schimbi ceva din ceea ce te nemultumeste in jurul tau? E timpul pentru nivelul urmator, pentru a ne muta de la tastatura in cetate, pentru a schimba politica frustrarilor si a resemnarii din fata televizorului cu actiunea responsabila.
  Nu suntem toti o tara de neputinciosi, impostori, iresponsabili sau corupti, daca mai crezi asta, indrazneste!

  “În vremuri de criză, pentru ca răul să triumfe, e suficient ca oamenii buni să nu facă nimic”. E Burke

  Reply
 • Tuesday, 04.04.2017, 22:56 at 22:56
  Permalink

  Thank you for any other informative website. Where else may I am getting
  that kind of information written in such a perfect approach?
  I’ve a challenge that I’m just now running on, and I have been at
  the glance out for such information.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.