Caravana Blood Network ajunge în Oradea: donezi sânge și primești un abonament la UNTOLD sau Neversea

Caravana Blood Network ajunge în acest weekend la Oradea. Sâmbătă (25 iunie) și Duminică (26 iunie), orădenii sunt așteptați să doneze sânge în Piața Unirii, între orele 08:00 – 14:00. Donatorii de sânge vor fi răsplătiți cu un abonament gratuit la Untold sau Neversea.

„Continuăm cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România! Alături de partenerii noștri de tradiție, alături de medici și, nu în ultimul rând, alături de oamenii frumoși care donează sânge, salvăm vieți! Și pentru că anul acesta ne bucurăm și de întoarcerea la normalitate, la festivaluri fără restricții, mărim și noi miza campaniei: toți cei care donează sânge la caravana mobilă vor primi în acest an câte un abonament la UNTOLD sau la Neversea. Le mulțumim de pe acum tuturor celor care vor face un efort să-și rupă din timpul lor ca să doneze sânge. Un mic efort, dar cu o importanță imensă!”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare al festivalului Untold.

Persoanele care donează sânge și se înscriu în rețeaua „Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un abonament la Untold sau Neversea și tichete de cumpărături în valoare de 100 de RON din partea Kaufland. Donarea la caravana mobilă se face în limita locurilor disponibile. 

Cei care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network – acolo vor completa formularul solicitat, vor atașa o poză cu adeverința de donator și vor primi apoi pe adresa de mail un voucher cu care vor putea achiziționa abonamente Untold, la prețul special de 645 de lei + taxe (reducere de la 995 lei + taxe) sau Neversea, la prețul special de 520 de lei + taxe (reducere de la 920 lei + taxe). 

În cei 8 ani de Blood Network, peste 18.000 de oameni au donat sânge la caravana mobilă sau în centrele de transfuzii din întreaga țară. Anul trecut, în cadrul caravanei Blood Network, s-au recoltat 1.209 de litri de sânge de la 2.687 de donatori, ceea ce a permis salvarea a 3.627 de persoane.

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.