Am testat sosurile Knorr pentru bucătari

Knorr au lansat 4 sosuri noi și au invitat bucătari și bloggeri să testeze și să își dea cu părerea. Să zici dacă îți place sau nu un sos e foarte ușor (și evident mi-au plăcut) dar să vii cu niște idei și sugestii e mai greu fără o oarecare experiență. Și oricât mi-ar place mie să meșteresc prin bucătărie încă mai am multe de învățat. Așa că m-am gândit să o iau cu mine la eveniment pe mama să vâd ea ce zice despre sosurile Knorr.

Acesta va fi practic un ‘guest post‘ scris de mama:

Prezentarea celor 4 sosuri pentru bucătari: de brânză, de ciuperci, pentru carne de pasăre şi pentru friptură a fost susţinută de 2 maeştri bucătari, care le-au preparat în faţa noastră, descriind ingredientele naturale pe care aceste sosuri le conţin şi ne-au recomandat modalităţi de folosire şi îmbunătăţire, în funcţie de inventivitatea fiecăruia, a sosurilor. În completare, somelierul Sergiu Nedelea ne-a recomandat soiurile de vin cele mai potrivite pentru a fi consumate alături de noile sosuri.

Urmărind prezentarea, şi cu nişte idei din partea bucătarilor, îmi imaginam deja sosurile în bucătăria mea. Aş folosi sosul pentru carne de pasăre pentru a îmbrăca o delicioasă friptură de raţă la cuptor, cel pentru friptură completând prin aroma sa nişte costiţe de miel la tavă, sosul de ciuperci alături de legume la grătar iar sosul de brânză mângâind suav nişte paste, sau îl voi adăuga la fondue (la recomandarea specialiştilor prezenţi).

Interesantă mi s-a părut modalitatea prin care specialiştii de la Knorr îşi testează calitatea produselor. Am gustat varianta Knorr a fiecărui sos nou lansat în paralel cu unul gătit din ingredientele pe care sosul le conţine, fiind solicitaţi să apreciem calităţile celor două variante fără a şti care este sosul Knorr (mi-ar place să ştiu dacă le-am nimerit). Se pare că în acest mod îşi perfecţionează reţetele, repetând testul după fiecare modificare a compoziţiei până în momentul în care sosul Knorr este declarat cel mai bun. Prin aceste testări repetate nu e de mirare că au reuşit să scoată pe piaţă cele mai gustoase variante de produse. Mi-aş dori cât mai repede o lansare comercială a celor 2 sosuri preferate de mine: cel de ciuperci şi cel de brânză. Felicitări Knorr!

Filmarea și pozele de la eveniment găsiți aici. Au mai scris Ioana, Andrei, Laurențiu și Cipri. Mulțumim Knorr și Blogal Initiative pentru invitații și celor de la Palazzo pentru găzduire.

Knorr îți face 4 promisiuni. Și se ține de cuvânt!

гугл вордстатanti ip торрентпрограмма для взломать вконтактевзять кредит на бизнес с нуляcasino bedava slot oyunlar?pr кампания для юридической фирмыаршруты восхождени¤ на килиманджаротуры килиманджаратур в танзанию из тюмениденьги в долг студентамвзять деньги в долг самараимиджевая статьяаксессуары для ванной scheinстатья 185 уголовного кодекса украинырекламное агентство ярославлькак разместить рекламу на яндексецена дома из сип панелисоздание одностраничных сайтов москванаушники айфон 4free spelling checker and grammarгорящие путевки август 2014видеорегистратор новосибирскпокрывало Mitsubishi

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

One thought on “Am testat sosurile Knorr pentru bucătari

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.