11even

Cu cine mă văd la 11even? Mă refer în afar? de Alexandrina Chelu, Dacian Palladi, Ionuț Breb, Dan Manolache, Cornelia Deiac, Ioana Elena Ciobanu, Ana Maria Georgescu, Sebastian Bărbălan, Cosmin Falub, Dana Deac și Adi Hădean – speakerii evenimentului sau Laurențiu, Lili și Cipri – ambasadorii online. Cine mai vine să asculte 11 oameni geniali?

Dacă lista de vorbitori nu vă convinge, poate vă convinge posibilitatea câștigării unei excursii la Bruxelles. Detalii aici. Sau poate vă convinge faptul că 11even își propune să ajute o tânără talentată – Andreea Roșca pe numele ei. Jucătoare de tenis. Campioană Europeană. La doar 12 ani. Povestea ei e aici.

Până pe 11.11.2011 puteți sta la curent cu noutățile despre eveniment pe Facebook sau Twitter. Iar dacă nu reușiți să ajungeți, urmăriți hashtag-ul #11even.

Iar în caz că toate astea tot nu vă conving, am pentru voi un scurt interviu cu inițiatorul 11even, Ovidiu Neamțu. Enjoy! Și ne vedem la Oradea Shopping City, Vineri de la 17:00.

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

One thought on “11even

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.