Am fost să #dămzăpada

Aseară am fost să #dămzăpada. Împreună cu alți aproximativ 40 de bloggeri am mers la Spitalul Municipal București(cel de la stația de metrou Eroilor) și am curățat zăpada de pe aleile spre spital.

Trebuie să încep cu felicitări pentru Ionuț, care a venit cu ideea și mulțumiri pentru Hoinaru’ și Chinezu’ pentru că au popularizat-o.

Ne-am strâns vreo 40 de oameni și am curățat 2 alei din stațiile de autobus spre spital și încă una care făcea legătura între primele două. Printre lopătat am mai băut un ceai, am mai glumit și am chiar și râs cu lacrimi. De ce, puteți vedea aici și aici. Filmări via Auraș. Sau poze aici, aici și aici. 😀

Poate mai facem și o a doua ediție săptămânile acestea dar cel mai mișto ar fi să vedem și alte grupuri de oameni care preiau modelul și pun mâna pe lopată.

Civismul e cool. Chiar și iarna!

продвижение сайтов омсквзломать вай файвзломать wi fi для андроидкредитные карты всех банков почтойcasino oyunlar? pokerтанзании автомобильные сафарипл¤жный отдых в маеденьги в долг срочно в нижнем новгородекак долго делают кредитную карту альфа банккилиманджаро подьемстоимость интернет рекламыработа в спб посудаформы для пасхидизайнерский полотенцесушительсоздание и раскрутка интернет магазинагазовый конвекторобъявление дать бесплатнодеревянный дом установить стеклопакетбанковский конфискат авто в украинеsafari carsраскрутка сайтамаркировка ремней

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

9 thoughts on “Am fost să #dămzăpada

 • Pingback: Am dat zapada si a fost senzational! | Ionut Oprea

 • Wednesday, 15.02.2012, 14:32 at 14:32
  Permalink

  pai ce zici daca ne organizezi si pe noi pentru weekend, impreuna cu CUB-ul? asa sa sarbatorim cum trebuie 22 februarie.

  Bianca

  Reply
  • Wednesday, 15.02.2012, 15:01 at 15:01
   Permalink

   Am putea face ceva. Dar sunt 2 impedimente: ne trebuie lopeti, deci cineva trebuie sa mearga pe la firme sa intrebe (probabil Urban SA ne-ar da si noua niste lopeti) si trebuie gasita o locatie, iar eu nu stiu inca asa bine Bucurestiul. Plus ca nu vreau sa ma bag peste cei de la CUB.
   Dar hai ca vorbesc cu ei si vedem… 😀

   Reply
   • Thursday, 16.02.2012, 0:12 at 00:12
    Permalink

    Hai, ma, chiar de lopeti sa ne plangem? Macar atat pot sa fac si eu pe lumea asta :)

    Reply
    • Thursday, 16.02.2012, 17:00 at 17:00
     Permalink

     Hehe. Sunt convins că poți și mult mai mult. :D
     Dar probabil vom povesti în alte împrejurări despre asta… :)

     Reply
 • Wednesday, 15.02.2012, 22:59 at 22:59
  Permalink

  Ce tare a fost la #damzapada …. LIKE!!!!!
  Am ras cu lacrimi cu @gunoieru :)
  Deci cate afisari? Si cate conversii si comisioane aprobate? Ca tot ma intereseaza performantele afiliatilor….
  Bravo!

  Reply
 • Pingback: Leapsa Voluntariatului | Bogdan Pater

 • Pingback: Leapşa Voluntariatului- Elena Cîrîc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.