Un zambet pentru tine

Ieri am participat la a 3-a campanie de impartit zambete organizata de Lume Buna in mai multe orase din tara. Ne-am adunat cativa cercetasi, tadalafil cativa aisec-eri si alti oameni cu initiativa si am mers de la Crisu pana in parcul 1 Decembrie si inapoi. Ne-am distrat destul de bine la reactiile oemanilor care inca nu sunt obisnutiti ca cineva sa le ofere ceva fara sa ceara ceva inapoi.

De ce “Un zambet pentru tine”?

Un zambet schimba atitudinea persoanei careia ii zambesti. Am demarat acest eveniment la nivel national pentru a arata cat de usor insufli o stare de bine printr-un zambet, indiferent de locul in care te afli.

Ce a iesit in Oradea puteti vedea aici(poze de la mine si Lupas Teodor) dar pentru detalii mai generale vizitati site-ul evenimentului.

Share/Save/Bookmark

????????? ????????? ???????????cifrolom ru ??????? ?????? ??????????????? ??? ?????? ?????? ??????? ????????????????? ?????????? ??????casino oyunu????? ???????????????????? ????????? ????? ????? ???????????¤ ????? ????????????? ?????????????????? ????????? ????? ? ????? ?????????????????????? ?????? cabelas african safari ???????????russian translation services????????? ??? ?????? schein ????????????????? ? ???????????? ???????????? ?????????? ??????? ? google ???????????????? ????? ?????????????????? ?????????? ??????? ?????? ???????????? ?????????hard cover for macbook pro 13 retina??????????? ??????car cover for 1965 mustang fastback????????? ??????????? ????????????? ?????? ???

Bogdan Pater

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.