Toamna Orădeană a început în forță

După un prim weekend în care Toamna Orădeană a ales să promoveze tinere sau nedescoperite talente din zona de N-V a țării (felicitări pentru treaba asta, Flavius), săptămâna asta a început în forță: ieri Emeric Imre Set și azi Alexandrina Hristov.

Pe nea’ Imi nu l-am mai prins în concert din 2005 când am organizat cu colegii de la Salvamont Șuncuiuș prima ediție a festivalului Rock on Rocks. A rămas la fel de genial. Și a adus alături de el și doi back-up vocalists la fel de geniali. Am rămas mut când am auzit ce sunete scoate Razvan Krivach. Pe el îl știam doar ca percuționist alături de Mangu și Onișor, dar am văzut aseară că are multe talente ascunse.

Poze sunt aici, dar am și două filmulețe de la Laurențiu:


Azi, de la ora 20:00 la Filarmonica de Stat, va urca pe scenă Alexandrina Hristov. Ultima dată când am fost la un concert de-al ei cred că nu eram în cea mai bună dispoziție, așa că vreau neapărat să mai merg o dată. Ne vedem acolo? În caz că nu sunteți siguri iată la ce vă puteți aștepta:

раскрутка и оптимизацияскачать vkbot бесплатно и без регистрациивзломать вай фай с телефонаальфа банк кредитная карта для снятия наличныхcasino oyunlar? bedava slotwedding caricatures in nycвосхождение на килиманджаро национальные парки и сафариальфа банк кредитная карта онлайн заявкакредиты малому бизнесу альфа банктуры в танзанию, занзибарбизнес план кредитный брокериджинтернет продвижение брендамагазин приложений для айфонатовары для дома в бакуpr продвижение компании в интернетеинтерьер для маленькой ванной комнатыстроительство домов в краснодаре по канадской технологииаскарида лечениегарнитура этоконтекстная реклама москвапродажа вольвоАксессуарыЗарядные устройства

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

3 thoughts on “Toamna Orădeană a început în forță

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.