Scoutoween

Ieri am avut prima editie a Scoutoween la cercetasi. S-a lasat cu multa voie buna, tadalafil dovleci sculptati, pilule costume ciudate si premii pe masura. Am fost in companie selecta: o mumie, un mim, un padurar, un diavol, un vrajitor, un hippie, doua Hannah Montana(una vie si una moarta), un gunoier, un homeless, un vampir, un doctor, Joker, B.P. si multi altii.

La final, toti participantii au primit o diploma(pentru dovleci si/sau costum):

Cine vrea sa intre in atmosfera de Scoutoween avem poze aici.

????????? ???????? ???????? ????? ?? ??????????????? ??? ?????? ?????? ??????????????????? ?????? ?? ???? ???????online slot oyna?????????? ??????? ???????? ?????? ? ???? ??? ???????? ??????????? ???? ????????? ????? ????????????? ???????????? ?????? ?????? ?? ?????????????? ?????? ?????? ???????? ? ??? ? ??????korean to english translate???????? ?????? ??????? ????????????? ??????????? ?????????? ??? ??????????????????? ??????????? ???????????????? ????? ???????????????????? ???? ???????????? ???????? ??????? ?????????????????????? ????? ? ?????????????????? ??????? ???????????????? ????? 26britax car seat replacement canopy

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.