Romanian Contingent Pre-RoverWay Movie

In weekend am fost la Curmatura, sales in Piatra Craiului, try langa Brasov. O zona superba la 1470 de metri, inconjurata de varful Turnu, varful Ascutit si Piatra Mica. Un alt aspect care m-a marcat a fost catelusa de la cabana, Sira, un Saint Bernard genial:
Am fost la intalnire premergatoare campului din Islanda in care merg in cateva zile. Scopul a fost sa vedem cum stam cu conditia fizica si sa mai decidem cateva chestii. Am decis ca in zilele premergatoare, in care stam in Reykjavik, sa mergem intr-o excursie de o zi la “Blue Lagoon”, o zona in care lava curge in apa termala si langa exista un restaurant unde vom lua masa. S-au mai pus la puct cateva detalii despre program si despre ziua internationala dar marea realizare este filmul de prezentare care a iesit. Il puteti vedea mai jos:

Share/Save/Bookmark

??? ?????????? ?????? ??????????? ???????????? ???????? ????????? ???????????? ????? ????? ???????? ????????? ?????merit crystal cove casino??????? ??????? ????????? ?????? ? ???? ??? ???????? ????????????????????? ????????????¤ ?????????altezza climbing limited??? ?????? ? ???? ??? ???????? ????????????? ?? ??? ????picnic sketch??????? ??????? ????????????? ??? ?????????????????????? ?????????????????????? ????????????????? ????????????????????????? ????? ?????????????? ?????? ????????????????? ?????????? ?????????? ? ????????????? ??????? ?? ?????????? ????Miami HYDE Midtownchronograph watches for men

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

One thought on “Romanian Contingent Pre-RoverWay Movie

  • Friday, 10.07.2009, 20:59 at 20:59
    Permalink

    Smekeri astia din cluj! Schipor vezi ca reprezinti suceava la international

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.