Project Tinu

Cu tristete trebuie sa spun ca “Project Tinu” a esuat. Proiectul era un film cu trick-uri pe ski si snowboard realizat in snowpark-ul improvizat langa cabana ART din Vartop, site Arieseni. Din pacate, illness vremea nu a tinut cu noi.

Toata saptamana din jurul revelionului a plouat in Arieseni deci nu am reusit sa filmam nimic. Nici macar snowpark-ul nu a fost finalizat pentru ca nu am avut destula zapada sa montam half-pipe-ul.

Oricum, pentru sezonul viitor sigur il vom finaliza. Vor fi 2 kick-ere mari din lemn acoperite cu zapada, unul mic facut decat din zapada, un mini half-pipe dintr-un tub de conducta sectionat si o groapa mare de sarit peste. Posibil si cateva jaloane de slalom. Daca mai aveti idei imi puteti zice aici si vom incerca sa le realizam.

Va las cu probele realizate in prima zi inainte sa inceapa ploaia:

P.S.: obstacolele vor ramane pe deal si vara pentru amatorii de bike.

Share/Save/Bookmark

??????? ????? ? ????????? ???????????????? ???????????? ??????????????????????? ??? ?????? ????? ?????? ? ???? ????????casino royale film?????? ??????¤?? ??? ????????? ??????????????? ??????? ?????? ??????????????? ? ???? ? ?????????? ????? ??????????? ? ??????????????????? ?? ???????????? ??????? ??????halloween party caricaturist????? ??????? ? ????????????????????????????????? ???????????????????????? ?????? ??????????????????????? ?????????? ???????????? ???????? ???????? ??????????? ?????????????????? ??????????? ??????lingerie grande taille pas chere??????? ???????? ????????htrkfvf d rjynfrnt

Bogdan Pater

Blogger, trainer, de profesie inginer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitate, dedicat ideii de a schimba în bine lumea în care trăiește. În ultimii ani Bogdan a fost activ implicat în campanii de comunicare online pentru instituții la nivel local și central, evenimente, companii și ONG-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.