Finito scuola

E oficial! Termin facultatea.(prima din ele cel putin) Cu ocazia cursului festiv de miercuri am inceput sa repet traditionalul Gaudeamus:

Chiar daca nu o pot face in persoana vreau macar online sa imi felicit si toti colegii de faculta dar si fostii colegi de liceu care termina anul acesta. Ne vedem la vara la o bere.
Share/Save/Bookmark

??????? ????????? ?????????? ??????? ????????? ??? ???????? ???????? ??????? ?????????? ????? ? ???? ??? ????????royal merit????????? ?????????? ???????? ??? ?????? ??????? ????????? ????? ????? ??????????? ?????? ???????? ??????????? ? ??? ??????altezza ???????????? ? ???? ??? ???????? ??????wedding cocktail hours sketch???????? ??????? ??????????? ??? ???????? ?? ?????? ??russian to english translator?????????? ????????? ????????????? ?????????? ?????????? ?? ??????????????? ??????????????? ???????? ?????????????? ???????????????????????????? ?? ?????? ??????

Author:

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

2 Comments

  1. t_nu on 2 June 2009

    E oficial ! 16 ani de scoală şi tăt bou ai rămas !!! 😀 Felicitări, proaspăt-muritorule-de-foame-cu-diplomă ! Îs curios ce-o să se aleagă de tine după 17 de ani de şcoală, da' nu prea cred în minuni. B)

    Reply
  2. AndreiVajnaII on 3 June 2009

    Mersi! Felicitari si tie si bafta in continuare, mult succes! 🙂

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.