Am făcut turtă dulce

Sâmbătă am mai adăugat un lucru pe lista de preparate care le stiu face: turtă dulce. :D Camelia Minișan a adus Atelierele Culinare în Queens la Oradea și cu ajutorul celor de la Boromir și A’ la Chef ne-a învățat să facem turte dulci. Și a fost tare amuzant.
Și chiar mai simplu decât mă așteptam. Se combină miere, unt, zahăr brun, făină de secară, scorțișoară, cacao și alte cele. Vă mai puteți juca cu tot felul de mirodenii. Eu aș fi curios de turtă dulce picantă.

După ce se răcește aluatul se taie în forme și se bagă la cuptor 10 minute. Rapid și delicios. Rețeta completă și instrucțiunile le puteți găsi aici.

Am făcut multe forme, am vrut chiar să fac câteva de pus în brad. Dar le-am mâncat pe toate. :P Cea mai mare realizare a fost un FOCA din turta dulce. E pe undeva prin pozele de la Camelia:

продвижения сайтов в сетиeisa recovery скачатьвзлом контакта программаэкспресс займ на банковскую картуcasino oyunlar? pokerenglish to german translation servicesтур египет май 2013туры турци¤ май 2015дам деньги в долг под расписку томскмай тур отзывыв африку на сафари в но¤бреWarsaw escortнеоблагаемый минимум украинапутевки в испанию с отдыхом на мореmalay to english translationseo продвижение сайтаполотенцесушитель кимрыарт лайф харьковлучший курс доллара в москвестоимость раскрутки сайтовhonda ценачто такое бренд одеждыпродвижение гостиницы

Author:

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

One Comment

  1. La turta dulce înainte! on 16 December 2011

    […] pus în tavă. Ăilalți din jurul meu se distrau copios, Ioana era plină de făină de secară, Bogdi meșterea ca din bisturiu un Foca, iar Flavius își făcea blogul mai dulce. Vă imaginați dară, […]

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*