1 Mai Cerbesc

Anul asta am schimbat locatia de 1 mai din Suncuius in Arieseni. Am ajuns pe la 10 seara si am stat la cabana ART. Acolo deja era petrecera in toi. Zsolti si Tinu erau cerbi deja de la niste shot-uri de Jager de mai devreme.
Cu toate astea a trecut repede si sticla care am adus-o eu. Apoi, store dupa cateva beri, for sale a trecut si o sticla de sampanie in cinstea sarbatoritului, Tinu. Totul a fost incununat cu o gramada spontana in mijlocul restaurantului.
Ziua urmatoare ne-am trezit de dimineata, pe la 14:00, si dupa ce le-am povestit celor care nu mai tineau minte evenimentele serii precedente, am plecat cu niste shot-uri la bord spre Scarisoara la ghetar. Pe drum am prins o nunta evident afectata de criza economica. Toti nuntasii incapusera in 2 masini.Dupa ce ne-am intors de la ghetar am pus-o de-o “clisa” fripta. Intre timp, Zsolti si Tinu si-au varsat nervii pe o masa.
Apoi ne-am retras in cabana unde a inceput nebunia. Intai un shot de Jager, urmat de o bere, apoi de 50 de stalinskaia si 50 de perfect lemon, ambele stinse cu cate o bere. Iar la sfarsit, ca sa fie totul complet, 2 shoturi de tuica.

“17 ani de scoala, si tot bou ai ramas”

Aceasta a fost replica excursiei. Pozele vorbesc de la sine:
Am pus mai multe poze aici.

P.S.: La Multi Ani Tinu si Zsolti retroactiv!!!

Share/Save/Bookmark

??????? ??????????? ? ?????????????? ???? wi fi????? mail ru ??????????????? ????? ??? ??????? ? ??????? ???????merit royal hotel & casino & spa???????? ????????????? ?????????????????? ????? ?????? ?? ?????????????? ? ???? ?????? ??????????¤???? ????? ? ?????? ??¤??????? ???? ???????????????? ?????????????????? ??? ????? ?? ?????????????? ???????? ?????????dutch to english translation services????????? ????? ??????????????? ??? ??????????????????? ?????????????? ?????????????????? ??????? ???????seo ????fsp atx-300gtf??????? g9seo ????

Author:

Inginer, blogger, trainer, dar înainte de toate un voluntar implicat în comunitatea sa, Bogdan Pater este un entuziast cercetaș dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii șapte ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.

One Comment

  1. Tobinal on 11 May 2009

    dintre primele poze, am retinut un lucru: in timp ce Ioana incearca niste acrobatii nemaipomenite, cu capul intre picioarele pierdute, rasucite, intoarese si tinute cum numai Dumnezeu poate sti, Alex bea linistit, o bere, ca tot omul, de 1 mai!

    Minunat 🙂

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.