2012 May 02

Lucrurile mici pot schimba lumea

Mai sunt 10 zile până curățăm țara! Anul acesta, acțiunea de curățenie națională va îmbrăca o nouă formă: în fiecare județ vor fi propuse și alese zonele în care se va face curățenie, fiecare locuitor al țării având astfel posibilitatea de a propune și a vota zona pe care și-o dorește curată. Numărul de zone din fiecare județ va fi stabilit în funcție de zonele propuse, dar și de resursele locale.

Din câte am înțeles, după această ediție de curățenie națională, proiectul LetsDoItRo va lua o nouă direcție. Mai exact va trece de la acțiuni punctuale spre acțiuni cu efect pe termen mai lung. Și primul pas în direcția asta este noua aplicație de Facebook lansată săptămâna trecută. Prin aplicație, fiecare utilizator poate susține proiectul printr-un mesaj publicat pe wall și se poate înscrie într-o echipă de curățenie din același loc. Mesajul pentru wall este și un angajament personal cu care să vă provocați pe voi înșivă să faceți ceva pentru a schimba lumea:

România este cea mai mare ţară din comunitatea Let’s Do It, World! care a organizat o acțiune de curăţenie la nivel național. Deci întreaga echipă are un mare ‘mulțumesc și felicitări!’ din partea mea pentru toată munca depusă în acești 3 ani.

Ca de obicei, și cercetașii se vor implica în proiect deci să vă pregătiți să vedeți mulți copii și tineri cu eșarfe la gât pe 12 Mai prin zonele de curățenie. Eu probabil voi merge împreună cu seniorii de la CUB undeva pe lângă București. Cât despre aplicație, ce am ales eu puteți vedea pe Facebook, dar eu sunt curios cum vreți voi să schimbați lumea. Așa-i că lăsați un comment cu link-ul spre poza cu alegerea voastră?

Let’s Do It, Romania!

индексировать сайт в googleчитать чужую переписку в одноклассникахкак взломать пароль вай файгде легче всего получить кредитную картуroyal meritсайт промасрочно нужны деньги на карточкукак закрыть кредитную карту в альфа банкеалтеза тревелфитнес тур на майские праздникигид восхождение на килиманджароny wedding caricaturistукраина тур харьковказан алюминиевый ценачугунная сковорода гриль купитьраскрутка юридической фирмыстроительство домов под ключ калугалечить печень в домашних условияхпроект коттедж баварияоформление загранпаспорта в харьковесправка по форме 086усправка 027укупить всесезонные шины украина

Cristian Gog și Social Media

Cristian Gog a ajuns în finala de la Românii au Talent!

Cu așa prestație, ar fi fost și culmea:

Sper că pornim din start cu convingerea că cel mai important factor a fost ceea ce a făcut el pe scenă, nu nebunia din online. Sigur nu a stricat tot buzz-ul care s-a creat dar degeaba ar fi fost buzz fără o prestație solidă din partea lui Cristi. Să analizăm puțin ce s-a întâmplat:

• între 13 și 20 Aprilie am avut 3601 de mențiuni pe twitter cu hash-tag-ul #romaniiautalent, din care 1360 l-au menționat pe Cristian conform Twitter Effect.
• pe pagina de Facebook, Gog a strâns peste 2200 de like-uri. Iar cei care l-au votat au început să urce poze care demonstrau că au chiar trimis unul sau mai multe sms-uri – poze care au motivat sau au reamintit și altor oameni să voteze.
• între 15 și 21 Aprilie am avut, conform ZeList peste 200 de articole și conform Google, peste 800 de articole în blogosferă despre Cristian Gog.
• pe toate canalele de Social Media au existat poze de avatar și bannere care îndemnau lumea să voteze.

Și rezultatul? Cristian Gog a câștigat ‘en fanfare’ semifinala. Sunt curios câte voturi a strâns. Asta e singura cifră care lipsește din analiză. Oricum, e evident că testul s-a încheiat cu success.

Tu cu cine votezi în finală? 😀

создание иконок для сайта онлайнbrutus aet2 скачатьвзлом wifi android 4pdaотзывы о кредитной карте приватбанка универсальнаяbedava kumarhane slot oyunlar?увеличение продаж в интернетевосхождени¤ на килиманджарона сафари иэ африкаальфа банк оплата кредита через картубанк возрождение онлайн заявка на кредитную картупутевки на майрепутационный менеджментразработка мобильных приложений под androidгаи харьковской областиtranslate french to englsihаренда короткого номерадома под ключ ульяновск ценыпродвинуть сайт в топ 10 в яндексенаушники айфонбиол сковородаcar cover nzаудит сайта анализ сайтовhouse rentals in miami