2009 December 22

Sendible

Zilele trecute am dat peste Sendible, rx un site tare simpatic care iti permite sa programezi trimiterea/aparitia unor mesaje pe diverse platforme de social media:

– mesaje pe Facebook, MySpace, LinkedIn, FriendFeed sau BrightKite;
– post-uri pe Twitter, Plurk, Blogger, Tumblr sau pe pagini de Facebook;
– mailuri prin conturi de Yahoo!, GMail, AOL, Hotmail, Mail.com sau Mac.com;
– status updates pentru Bebo, Facebook, MySpace, LinkeIn sau BrightKite;

Stie publica poze pe Flikr, trimite SMS-uri si seta anumite alerte despre evenimente sau intalniri. La toate acestea le poti alege de pe ce cont sa fie trimis, pe care serviciul, in ce data, la ce ora, cu ce subiect si mesajul efectiv.

Ce mi-a placut mult, a fost un tool separat de abonare la newsletter. Ei genereaza un widget care il poti pune intr-un site sau blog si toti cei care il completeaza sunt automat inscrisi in lista de pe Sendible. Iar apoi le poti programa un mesaj tuturor. Suna tare misto si cred ca ar da si destul de bine pentru o companie de la noi sa poata programa din timp trimiterea unor anumite informatii.

A mai testat cineva platforma Sendible? Daca da, cum vi s-a parut?

????????? ? ??????????? ????????????? ?????? ????????????? ????????? ??? ??????? ??????? ? ????? ?????? ???? ???????? ????????? ????? ???????????kumarhane oyunlar? oynawedding ceremony caricature???????????? ???????????? ?????? ? ???????? ????????? ????????? ?? ??????????????????? ???????? ?????? ?? ????????? ????? ????????????????????? ??????????? ???????????????? ????????????? ????? ??? ???? ??????????????? ???? ????????????? ???meta????????? ??? ???????? ??? ???????????? ?????????? ???????????????? ????????? ? ???????? ??????????????????????? ???????????? ???????look at here??????????? ????? ?????